Title Image

Otravo

Nieuw interieur
Otravo

ACHTERGROND INFORMATIE

OTRAVO (= Online TRAVel Organisation) is ontstaan uit de fusie tussen WorldTicketCentre en Vliegtickets.nl en is daarmee de grootste vliegticketaanbieder in Nederland. Na de fusie heeft OTRAVO zich vanuit Haarlem en Amsterdam gevestigd in de 2 bovenste verdiepingen in SugarCity, Halfweg.

Dit Industrieel erfgoed, oorspronkelijk bekend als de 2 suikersilo’s van CSM, is door Cobraspen Vastgoedontwikkeling en eigenaar Luigi Prins door middel van restauratie en hergebruik nieuw leven ingeblazen door de torens geschikt te maken voor kantoorbestemming.

Met de komst van OTRAVO op beide 12e verdiepingen was er ook direct behoefte aan een directe verbinding tussen beide panden op deze hoogte. Daarvoor is in 2015 een glazen brug gerealiseerd.

DE OPDRACHT

OTRAVO heeft HEMELSby de opdracht gegeven de materialisering en conceptvertaling naar het nieuwe interieur te maken. Met 2 ronde torens genaamd ‘Oost’ en ‘West’, en uitzicht op Schiphol was het niet moeilijk de vertaling voor deze reisorganisatie te maken. Met zakenpartners als China airlines en bezoekers op internationaal hoog niveau moest dit eveneens in de uitstraling naar voren komen.

De samenwerking tussen Baars & Bloemhoff en Hemelsby dit project Otavo is zelfs in Spanje opgemerkt. Nieuwsgierig naar het artikel en u beheerst Spaans? Hier de link naar het Spaanse artikel.