Services

Wij halen de stress uit de bouw en laten zien hoe leuk het is

Hemels-icoon-transparant

BOUWEN & VERBOUWEN

Bouwbedrijf HEMELS

Omdat het waardevol is tijdens de (ruw)bouw met opdrachtgevers mee te denken, vooruit te kijken en te ontzorgen.

Kijkend door de ogen van de designer en denkend vanuit de eindgebruiker weten we wat we nu moeten doen. Bouwbedrijf HEMELS ontzorgt en denkt vooruit.

FvG-icoon-transparant

ONTWERP & REALISATIE

FeckenVanGestel

Samen weten en kunnen we meer. We luisteren goed en delen onze kennis en expertise met elkaar.

Door te denken vanuit de identiteit van de opdrachtgever, wordt deze verrast met een persoonlijk en goed passend plan; of dit nu een zakelijk concept is of een particulier interieur ontwerp. FeckenVanGestel ontwerpt interieurs die bij je passen.

ToC-icoon-transparant

TRENDS & PRESENTATIES

Gaby van Gestel

Gaby deelt haar toekomstvisie graag met anderen waarbij ze door passie wordt gedreven.

Ze bundelt beelden tot inspirerende trendverhalen en neemt met veel energie de leiding bij het maken van de vertaling binnen bedrijven. Gaby is trendwatcher, beelddenker en concept designer.

Stalen Keuken

De Stalen Keuken, ontworpen door ontwerpersduo FeckenvanGestel, is een blauwstalen keuken die beantwoord aan alle eisen die een designkeuken stelt.

Industrieel design. Sterk en eenvoudig. Slim ontwerp met maximale designvrijheid. De Stalen Keuken staat tijdelijk in onze pop-up showroom bij C-More conceptstore in Nijmegen.

3D Visualisatie

Ter verduidelijking en visualisatie van onze totaalontwerpen bieden wij het maken van fotorealistische 3D visuals aan. Deze geven samen met de stalen van de toe te passen materialen een duidelijk beeld van het beoogde eindresultaat.

In de 3D visuals komen alle elementen van ons interieur ontwerp samen met de architectuur van het gebouw. Dit zijn enkele voorbeelden van een keuken (lichte en donkere materialisering), bad-, eet- en woonkamer.

HMLSby voor creativiteit en kwaliteit

We ontwerpen niet alleen interieurs, we realiseren ze ook nog eens voor u.

We worden blij van de dynamiek die ontstaat tussen ons en onze opdrachtgevers als we samen toewerken naar een mooi en persoonlijk eindresultaat.

Door goed naar onze opdrachtgevers te luisteren en eerlijk te sparren, werken we samen op basis van vertrouwen. HEMELSby ontwerpt en realiseert interieurprojecten voor bedrijven en particulieren.