Title Image

Bloemendaal

Stijlvol wonen

De opdracht

Een opdracht van tekentafel tot en met de inrichting/styling. Bedenk een totaal-concept voor het hele huis van living, keuken, badkamer en master bedroom met inloop kastenkamer.

Het huis met nog veel originele stijlkenmerken en een prachtige vloer in de keuken zijn in het ontwerp omarmt. De keuken heeft met behoud van de stenen vloer een warme uitstraling gekregen door o.a. het kookeiland te bekleden met blank eiken. Om dit gezin van alle (kook)gemakken te voorzien is Gaggenau keukenapparatuur geplaatst, hang er een recirculatie design kap (geen afvoer naar buiten nodig) van Wave en is het keukenblad in marmer look van Kemie. Voor het perfecte eindresultaat zijn de kozijnen en de jaloezieën in de keuken uitgevoerd in mat zwart.

Een stijlkenmerk waar veel oude huizen mee te maken hebben is dat de vloeren verzakt zijn. Zo ook in dit mooie huis. Bouwbedrijf Hemels heeft ze daar waar nodig geëgaliseerd en daarna het hoogteverschil bij de kastenwand naast het bureau op een wel heel sierlijke manier opgelost.

Mooi weggewerkt in de master bedroom zijn de lampjes en de bedieningsknopjes in het hoofdboard achter het bed. Met achter het hoofdboard prachtig Texam behang. De kasten in de inloop kastenkamer zijn met de zwarte structuur Cleaf van DecoLegno afgewerkt voor een heel fijn resultaat. En de gordijnen, die gaan, dankzij de Personal Butler Alexa (van Amazon), dicht als je er langs loopt. Zodat van buitenaf niet naar binnen gekeken kan worden.

Het resultaat

Een droom woonhuis waar het hele gezin van alle luxe en toegepaste technieken kan genieten.