Title Image

Keizersgracht

Keizerlijk kantoor
op de Keizersgracht

De opdracht

Ontwerp een kantoor met woonfunctie in hartje Amsterdam. Er werd een totaal-concept ontworpen voor het kantoor met living, keuken en op de 1e verdieping een master bedroom inclusief luxe badkamer. De realisatie is door Bouwbedrijf Hemels gedaan.

De keuken heeft een speciaal door het ontwerpduo FeckenvanGestel ontworpen maatwerk stalen keuken. De keuken combineert robuust zwart gebeitst hout met prachtig blauwstaal, waardoor een bijzondere structuurcombinatie ontstaat die niet alleen heel opvallend is, maar ook bijzonder slim is afgewerkt en industrieel design combineert met een praktische inrichting. Vanzelfsprekend is de keuken voorzien van alle gemakken, inclusief een wijnkoelkast, een Quooker Flex kraan, een Wave design afzuigkap bekleed met zwart leer en een bijpassende eethoek met stoelen van Muuto en Gispen tafel.

Een ander in het oog springend detail zijn de wanden in de badkamer en living. We hebben in deze ruimtes alle radiatoren en lichtschakelaars op de wanden meegespoten in de kleur van de muur.

Het resultaat

Een keizerlijk kantoor op de Keizersgracht voorzien van een uniek industrieel design keuken van blauwstaal en kleuren die door het hele huis perfect op elkaar zijn afgestemd.